У Львові патрульні надали домедичну допомогу чоловікові

464646546
Фото: патрульна поліція

Цієї ночі, близько 3-ї години, на вулиці Науковій патрульні помітили автомобіль Volkswagen, який постійно їздив з однієї смугу на іншу.

Ці маневри викликали підозру у поліцейських. Вони розвернулися аби наздогнати і зупинити цей транспортний засіб, повідомляють у патрульній поліції.

Під'їхавши до автомобіля вони побачили, що колеса вперті у бордюр. Заднє вікно розбите. Вони просвітивши ліхтарем вікна, побачили чоловіка, в якого руки були в крові, а також, салон був плямах бурого кольору.

Поліцейські негайно почали надавати домедичну допомогу. Виявилося, що у чоловіка відкритий перелом руки. Вони наклали джгут і викликали швидку допомогу.

Чоловік нічого не пам'ятав, не міг сказати свого імені. Скаржився на сильний головний біль і оніміння кінцівок. Він час від час втрачав орієнтування в просторі. Довкола лежали його документи. Патрульні встановили, що це 23-річний мешканець Хмельницької області.

На його телефон зателефонувала мама. Поліцейські підняли трубку і жінка повідомила, що син посварився з дружиною і сказав, що більше не хоче жити і вибачився за все. Він живе з нею у Львові в районі вулиці Наукової. Вона, також, зазначила, що вже доїжджає до Львова з області.

Патрульні разом з медиками поїхали до лікарні, туди ж приїхала і мама чоловіка. Дорогою до рентген-кабінету жінка втратила свідомість і патрульні надали допомогу і їй.

Зранку мама зателефонувала до патрульних, подякувала за допомогу та порятунок сина, а також, сказала, що медики скерували його на лікування, адже він має порушення пам'яті та дезорієнтований.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: