27-річному чоловіку довелось ампутувати ногу після ДТП в Рясному 

2020-06-29 18.36.02 zaxid.net 2d9e7a68cfc7

На мості на вул. Шевченка у Рясному у неділю ввечері, 28 червня, трапилась ДТП між автомобілями Mazda 626 та Ford Fusion.

Внаслідок зіткнення сильно постраждав пасажир одного із автомобілів – медикам довелось ампутувати йому ногу. Чоловік втратив багато крові і перебуває в реанімації, повідомляє Zaxid.net.

ДТП на мості між Рясним та Рясним-2 трапилась близько 20:30. Як повідомила речниця обласної поліції Світлана Добровольська, зіткнулися автомобілі Mazda 626, яким керувала 23-річна водійка, та Ford Fusion під керуванням 40-річного львів’янина.

Внаслідок ДТП загинув собака, що був в салоні одного з автомобілів. Обидва водії отримали легкі тілесні ушкодження, а 27-річний пасажир автомобіля Mazda отримав тяжкі травми. Внаслідок ДТП чоловікові ампутували праву ногу до коліна, також у нього діагностували черепно-мозкову травму та струс мозку.

Як повідомила сестра постраждалого Наталія Федунь, зараз чоловік лежить в реанімації Клінічної лікарні швидкої допомоги на вул. Топольній. Він втратив багато крові і перебуває в тяжкому стані.

Родичам постраждалого чоловіка доводиться постійно купувати дороговартісні медикаменти, відтак вони звертаються до усіх небайдужих з проханням допомогти фінансово. Усі, хто хоче допомогти родині Романа Федуня, можуть телефонувати його сестрі за номером 0933054814 або ж переказати гроші на її банківську картку 5167 9856 6053 5626.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: