У мерії сказали, коли закінчиться ремонт вулиці Б.Хмельницького

IMG_2037
Фото: пресслужба ЛМР

Реконструкція вул. Б. Хмельницького у Львові триває. Уже в липні планують відкрити проїзд перехрестя вул. Опришківська — Б. Хмельницького — Промислова, а сам мер, Андрій Садовий, зазначив, що роботи завершать швидше, ніж планувалось.

Про це він зазначив сьогодні під час планового огляду, передає пресслужба ЛМР.

«Ми були тут у травні. За ці неповні два місяці я бачу дуже серйозні зміни. Ми планували йти окремими чергами — від вул. Промислової до Алмазінструменту, від Алмазінструменту до вул. Механічної. Але робота робиться ще краще — ми йдемо одною ділянкою. Зараз міняють усі мережі. На вересень вже має бути фінал до вул. Механічної, потім від вул. Механічної йдемо до кінця, зупинятись не будемо. Вул. Б. Хмельницького буде зроблена навіть швидше, ніж ті терміни, що були анонсовані», - прокоментував Садовий.

Зараз роботи відбуваються на ділянці від вул. Промислової (Опришківська) до вул. Механічної. Загалом вул. Б. Хмельницького ремонтуватимуть на ділянці від вул. Промислової до вул. Липинського.

Там зазначають, що вартість реконструкції 175 мільйонів 400 тисяч гривень

У мерії також нагадують. що перед початком робіт двічі проводили громадські слухання, під час яких обговорювали дорожнє покриття вулиці. У мешканців зауважень до асфальтобетонного покриття не було, адже це магістральна дорога і не буде шуму. Натомість бруківку постелять на місцях паркування, яких буде 88.

На ділянці від вул. Промислової (Опришківська) до вул. Механічної вже демонтовано бордюр, бруківку, яка зберігається на вул. Пластовій, прокладено каналізаційний колектор, змонтовано 4 каналізаційні колодязі. Також розпочали роботи зі заміни водопроводу. Вже прокладено 405 м водопроводу діаметром 200 мм.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: