Які свята відзначають 30 червня (іменини, народні прикмети)

149444

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 30 червня в Україні і світі.

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 30 червня в Україні і світі.

Свята та події 30 червня

У своїй Резолюції (A/RES/71/90), прийнятої Генеральною Асамблеєю 6 грудня 2016 року, ООН проголосила 30 червня Міжнародним днем астероїда. День відзначається щорічно на міжнародному рівні в річницю Тунгуського феномена над Сибіром, що сталося 30 червня 1908 року. Міжнародний день астероїда проголошений з метою підвищення інформованості громадськості про небезпеку зіткнення з астероїдами.
Генеральна Асамблея глибоко переконана в загальній зацікавленості всього людства в сприянні дослідженням ті використанню космічного простору і підтверджує велике значення міжнародного співробітництва у встановленні верховенства міжнародного права, включаючи відповідні норми міжнародного космічного права, які відіграють важливу роль в здійсненні міжнародного співробітництва в дослідженні й використанні космічного простору в мирних цілях.

30 червня проводять День соціальних мереж. #SMDay. Ці червневі заходи у третьої декаді місяця мають щорічний характер

30 червня проводять Міжнародний день боротьби зі сколіозом. Щорічна подія виникла у 2013 році з ініціативи Асоціації сколіозу Великобританії - SAUK. Ці червневі заходи у третьої декаді місяця мають щорічний характер.

30 червня проводять Міжнародний день парламентаризму. Резолюція ГА ООН A / RES / 72/278. Ці червневі заходи у третьої декаді місяця мають щорічний характер.

Іменини 30 червня

Цього дня іменини святкують: Пелагея, Іммануїл, Йосип, Ісак, Кирило, Климент, Максим, Микита і Савелій.

Народні прикмети 30 червня

  • Часті зірниці до хорошого урожаю.
  • Вечірня веселка в цей день віщує гарну погоду
  • Багряний захід - буде сильний вітер і негода.
  • Нічна гроза - на гарну погоду вдень.
  • Якщо погода дощова, то зима буде сніжною.

Гороскоп 30 червня

Овен (21.03 – 20.04)

Не дозволяйте нікому псувати гарний настрій, який буде супроводжувати вас у цей день: так, побачивши людину, спілкування з якою не приносить приємних емоцій, ліпше оминути її.

Телець (21.04 – 21.05)

День сприятливий для примирення з людиною, з якою ви посварилися деякий час тому – сьогодні ви будете схильні почути, зрозуміти і гідно оцінити одне одного.

Близнята (22.05 – 21.06)

Поповнити запаси необхідної для життя і роботи енергії допоможуть заняття зі значними творчим складником – наприклад, в'язання, шиття або вишивка.

Рак (22.06 – 22.07)

Не варто дозволяти непорядним людям користуватися вашою добротою і чуйністю: якщо побачите, що людина нахабно вимагає від вас послуги, не соромлячись відмовляйте їй у допомозі.

Лев (23.07 – 21.08)

Починання, заплановані на цей день, будуть приречені на успіх, так що сміливо можете ставати до реалізації проєктів будь-якого ступеня складності – від найпростіших до найбільш морочливих.

Діва (24.08 – 23.09)

День сприятливий для просування нових ідей, які можна – і треба – презентувати як перед начальством, так і перед колегами: і ті, і і ті гідно оцінять ваші задуми.

Терези (24.09 – 23.10)

Вирішуючи, кому надати першочергову допомогу: стороннім чи рідним людям, зробіть вибір на користь останніх, і не тому, що своя сорочка ближче до тіла – просто вони дійсно більше її потребують.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Відчувши, що у взаєминах із близькою людиною назріли проблеми, обговоріть це з нею якомога швидше: не можна заганяти конфлікт вглиб – у такому разі він може "затаїтися" надовго.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Чим би ви не надумали зайнятися в цей день, головне, вірити в себе і свої сили, в іншому разі на успіх можна не розраховувати – він не любить слабких і закомплексованих.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Досягнувши поставленої мети і отримавши заслужену нагороду, згадайте про тих, хто під час роботи був поруч із вами і допомагав, чим міг: погодьтеся, вони заслуговують на вдячність.

Водолій (21.01 – 18.02)

Як правило, зірки застерігають вас від порожніх розмов, особливо якщо ви ведете їх під час роботи, але цього разу, спілкуючись під час перекуру, можна дізнатися багато цікавого.

Риби (19.02 – 20.03)

Будь-яка добра справа, здійснена в цей день, обов'язково зарахується, і повернеться в багаторазовому розмірі в майбутньому, так що не скупіться на благодіяння й підбадьорливі слова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: