Андрій Москаленко заявив про рейдерство над приміщенням клубу Picasso

e6671fb58d832bc718fd69607cbd52c7

Андрій Москаленко заявив про те, що у Львова хочуть забрати приміщення колишнього нічного клубу Picasso, який,планувалось, відремонтувати під молодіжний простір. 

Про це повідомив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко на власній сторінці у Фейсбук.

https://www.facebook.com/andriy.moskalenko/posts/3940411769362387

Йдеться про те, що сьогодні, 1 липня,  Андрій Москаленко з представниками управління комунальної власності міськради приїхали оглянути приміщення нічного клубу Picasso, яке перебуває на балансі Львівської міськради, й яке планували передати Міському молодіжному центрі, та виявили адвокатів депутата Львівської міськради, власника "Гранд Готелю (проспект Свободи).

«Зважаючи на те, що оренда приміщення клубом Picasso завершується, а також клуб припинив свою роботу, було прийнято рішення передати дане приміщення на баланс міського молодіжного центру. Сьогодні ми приїхали оглянути дані приміщення... і тут зустрічаємо адвокатів, які представляються представниками орендаря, тобто клубу Picasso... це саме ті ж адвокати, які публічно представляли позицію власників по питаннях будівництва на Дорошенка, 2 та Гранд готелю», – написав Андрій Москаленко.

Нагадаємо, у лютому нічний клуб Picasso закрили. До цього, він працював близько 23 років.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: