Окупанти влаштували чотири обстріли в зоні ООС, постраждав військовий

106037631_887023235123627_4391537061790263021_o
Фото: прес-центр ООС

З початку 1 липня збройні формування Росії на Донбасі чотири рази порушували режим припинення вогню. Противник використав заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 82 мм і 120 мм, повідомили в пресслужбі Міноборони України.

Неподалік Оріхового і Травневого українських захисників обстрілювали з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Поруч з Пісками ворог застосовував 120-мм міномети і автоматичні станкові гранатомети. Поблизу Авдіївки противник використовував міномети калібру 82-мм, ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

«З початку поточної доби в результаті обстрілу з боку озброєних формувань Росії один військовослужбовець Збройних сил України отримав бойову травму», - додали в Міноборони.

Воїна евакуювали і доставили до медзакладу, де надали необхідну допомогу.

Нагадаємо, що за минулу добу збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосовуючи міномети калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Були поранені двоє українських військовослужбовців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: