Українські хаби та бізнес-школи оновили бізнес-стратегії в рамках програми сталого розвитку

2020-07-01 12.00.36 www.astons.com cb3f44a167dd

1 липня 2020 року бізнес-школи та хаби презентуватимуть результати впровадження сталого розвитку у свої бізнес-моделі.

«Sustainability Crash Course» - це тримісячна програма з впровадження сталого розвитку в бізнес-моделі хабів та  бізнес-шкіл (надалі - Програма). Програма складалась з дводенного онлайн-інтенсиву, двох коуч-сесій з нідерландськими експертами  зі сталого розвитку (компанія Noorderwind) та десяти неформальних зустрічей задля обміну досвідом по середам (Sustainability Wednesdays). Впродовж всієї програми ключовими темами були глобальні КСВ тенденції та нові технології, дизайн-мислення, стале мислення, Цілі сталого розвитку (SDG), сталі інновації в стартап-екосистемах, бізнес-моделі, побудова ком'юніті, формування команди мрії, стратегії SMM, міжкультурні комунікації, партнерство заради сталого розвитку.

Впровадження стратегій сталого розвитку є вимогою часу і необхідністю. За результатами опитувань учасників-представників бізнес-шкіл та хабів, 87,5%  вважають, що Програма допоміг інституціям розробити бізнес-моделі сталого розвитку.

Свої бізнес-моделі сталого розвитку і будуть презентувати 14 бізнес-шкіл та хабів з усієї України - учасників Програми.

Подія відбуватиметься в рамках навчального курсу «Sustainability Crash Course», ініційованого CSR Ukraine, експертною організацією Центр «Розвиток КСВ» за фінансової підтримки Посольства Королівства Нідерланди в Україні. Партнери: Львівська бізнес-школа та SoftServe.

1 липня 2020 року, 15:00-18:00, Zoom https://us02web.zoom.us/j/82360804556

Контактна особа: Олександра Гондюл, SDG координаторка, +38 068 356 49 07, [email protected]

CSR Ukraine, Центр «Розвиток КСВ» – експертна організація в Україні, що об'єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проєкти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Є національним партнером CSR Europe (Брюссель, Бельгія) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (Женева, Швейцарія). www.csr-ukraine.org

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: