20-річна львів'янка напала на патрульну поліцейську

wZk4--6VIMwYLNum1sf79sTi17i3sNc2
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

Зловмисниця, 20-річна львів'янка, котра повідомила у поліцію про домашнє насильство, напала на патрульну поліцейську та нанесла їй тілесні ушкодження, - повідомляють у поліції Львівської області.

2 липня, близько четвертої години ранку на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про домашнє насильство від мешканки одного з будинків на вулиці Івана Франка у Львові.

За вказаною адресою негайно виїхав екіпаж патрульної поліції. Прибувши на місце події правоохоронці виявили чоловіка з явними ознаками алкогольного сп’яніння, котрий саме сів у свій автомобіль «Опель» та намагався втекти. Патрульні зупинили транспортний засіб.

Під час встановлення особи водія – 23-річного львів’янина, до правоохоронців несподівано підбігла його дружина, 20-річна львів’янка - та сама, котра повідомила на оперативну лінію 102 про домашнє насильство. Жінка, котра також перебувала у нетверезому стані, напала на патрульну та нанесла їй тілесні ушкодження.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Сихівського відділу поліції. За фактом нападу на поліцейську слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження- погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу, санкція якої передбачає покарання - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Також за фактом керування автомобілем у нетверезому стані правоохоронці відкрили кримінальний проступок - керування транспортними засобами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції. Санкція передбачає покарання - штраф від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: