Депутати Львівської міськради підтримали дорожні карти е-петицій

a6995723a2d9cb129cf48ec0a4065a30_XL

На засіданні комісії інженерного господарства депутати затвердили дорожні карти реалізації кількох електронних петицій: «Досі вода з криниць? Львів’яни вимагають каналізувати Білогорщу», «Реконструкція частини каналізаційного колектора, що проходить через Скнилівський парк» та «Будівництво нової дороги між вул.Пасічною та м.Винники».

Про це повідомляє Інформаційний портал депутатів ЛМР.

Як повідомив в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Олександр Одинець, проектно-кошторисна документація петиції «Досі вода з криниць? Львів’яни вимагають каналізувати Білогорщу» розділена на 12 черг будівництва, що дає можливість проходження експертизи, оголошення тендеру на визначення підрядної організації та виконання робіт почергово. Загальна вартість робіт – 163 млн грн, у тому числі І черга – 20 млн грн.

«Першою чергою передбачено будівництво водопровідної мережі діаметром 225 мм від точки врізки на вул. Роксоляни до вул.Білогорща, 46, а також будівництво КНС-1, двох напірних та каналізаційного колекторів».

Загальна вартість робіт е-петиції «Реконструкція частини каналізаційного колектора, що проходить через Скнилівський парк» становить близько 14млн грн. Проектом передбачено будівництво каналізаційних колекторів різного діаметру, дренажної системи пониження грунтових вод.

На думку члена комісії інженерного господарства Богдана Гули, судячи з дорожніх карт, реалізація петицій буде тривалою і вимагатиме багато коштів. Але водночас петиції і те, як швидко мешканці зібрали підписи під ними, демонструє їх гостру актуальність і необхідність.

«Як нам пояснили, проект нової дороги між вул.Пасічною та м.Винники дещо підкоригували і намагались здешевити будівництво. Щоб реалізувати петицію, потрібно почати з вирішення земельного питання, адже частково ця дорога проходитиме не в межах міста, частково через землі Держлісфонду та по приватних ділянках. Але я вважаю, якщо хочемо убезпечити Винницький ліс від забудови, мусимо пришвидшити будівництво дороги».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: