Франківські лікарні через завантаженість призупинили прийом хворих на коронавсірус

фрпанік

Франківські лікарні через високу завантаженість призупинили прийом хворих із підозрою на коронавірус — мер

В лікарнях Івано-Франківська через високу завантаженість призупинили прийом людей з підозрою на коронавірусну інфекцію. Пацієнтів направляють до обласної інфекційної лікарні та у легеневий диспансер. Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків у своєму зверненні 2 липня.

«Було ухвалено рішення, що цього тижня пацієнтів у першу чергу будуть направляти до обласної інфекційної лікарні, де зараз 46 жителів Франківська перебуває з підтвердженим коронавірусом, ще 18 жителів — в обласному легеневому диспансері», — повідомив Марцінків.

За його словами, у Центральній міській клінічній лікарні зайняті вже 89% місць, у міській лікарні №1 — 79% місць.

Міський голова уточнив, що в місті спостерігається зростання захворюваності на COVID-19. Наразі на стаціонарному лікуванні у двох лікарнях міста, які приймають хворих на коронавірус, перебуває 281 пацієнт, з них 14 — у реанімаційних відділеннях.

Станом на 2 липня в Івано-Франківській області лабораторно підтверджено 2489 випадків захворювання на COVID-19.

За минулу добу, 1 липня, в Україні виявили 889 нових випадків коронавірусної хвороби. Загалом із початку епідемії COVID-19 підтвердили у 45 887 людей, зокрема в 3308 дітей та 6828 медиків. З них 20 053 людини одужали, а 1 185 — померли від ускладнень. Наразі від хвороби лікуються 24 649 людей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: