У Львові створять Інклюзивно-ресурсний центр Залізничного району

світло1

На засіданні постійної комісії фінансів та планування бюджету Львівської міської ради депутати підтримали проєкт ухвали «Про створення комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Залізничного району м. Львова».

Про це повідомляє Інформаційний портал депутатів ЛМР.

Голова комісії фінансів та планування бюджету ЛМР Вікторія Довжик відзначила, що створення таких центрів -  важлива річ, а у Львові їх уже діє 5.

«Такі ресурсні центри займаються питаннями організації навчального процесу для дітей з особливими освітніми потребами», - зазначила Вікторія Довжик.

За словами начальниці управління освіти ЛМР Зоряни Довганик, центр, що  буде утворений, планують розмістити у СЗШ № 60. У вільних приміщеннях ремонтні роботи вже розпочалися.

Також активно тривають ремонтні роботи в інших освітніх об’єктах міста. Депутати підтримали запропоновані управлінням освіти перекидки коштів, необхідні для їх проведення чи завершення.

Для прикладу, зекономлені бюджетні освітні призначення у розмірі 4, 5 млн грн управління освіти запропонувало перерозподілити на завершення реконструкції дошкільного навчального закладу на вул. Медової Печери, 13. Очільниця управління освіти міста поінформувала, що ремонтні роботи у ДНЗ планують завершити до кінця цього року.

Депутати підтримали цю пропозицію. За словами депутата ЛМР, члена комісії фінансів та планування бюджету Юрія Кужелюка, ремонт у садочку дещо затягнувся у часі, тому його слід уже завершувати.

Було також розглянуто низку інших звернень, зокрема, щодо використання коштів аварійного фонду. Відтак депутати підтримали виділення коштів на проведення протиаварійних робіт на підпірній стінці на стадіоні «Юність» та на інші об’єкти, які знаходяться в різних районах міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: