В Україні відновили роботу кінотеатрів

Depositphotos_10959783_s-2019-696x491

У четвер, 2 липня, уряд дозволив відновити роботу кінотеатрів в Україні, втім дотримання карантинних обмежень все ж залишається чинними.

Про це повідомляє ТСН.

Зокрема, міністр охорони здоров'я Максим Степанов зазначив, що постанова Кабміну про встановлення карантину з метоб запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, передбачає можливість роботи кінотеатрів починаючи з 2 липня 2020 року, але «з чіткими умовами, з наповненістю не більше 50%».

Що зміниться

Відтепер усередині кінотеатрів  буде зайнята лише половина сидінь. Глядачам можна буде розміщуватися лише в шаховому порядку, щоб дотримуватися дистанції. У самому приміщенні кінотеатру діятиме масковий режим. Під час сеансу захист все ж можна зняти, аби вживати їжу чи пити напої. Квитки на сеанси закликають купувати онлайн, але каси також будуть працювати.

Утім, конкретні вимоги до розсадки в інших кінотеатрах можуть відрізнятися. Точно буде спільним – це дезінфекція після кожного сеансу. Самих сеансів буде менше, щоб встигнути все обробити. Також посилили вентиляцію. Буфети та магазинибудуть відкритими. Важливо, аби на вході був дезінфектор, а всередині — жодних продуктів у відкритій тарі.

У різних мережах розповіли, що гучних прем’єр поки немає. Демонструвати будуть фільми, які планували показати в березні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: