Андрій Васько став очільником ЛОЦ екстреної допомоги та медицини катастроф

васько

У четвер, 2 липня, виконуючий обов'язків директора департаменту охорони здоров’я ЛОДА Андрій Васько звільнився з посади. Тепер він очолив Львівський обласний центр екстреної допомоги та медицини катастроф.

Про це він написав на власній сторінці у Facebook.

«Для мене велика честь очолити найголовніший медичний підрозділ в системі надзвичайних ситуацій. Працівники екстреної медичної допомоги (ЕМД), на рівні з лікарями опорних COVID-19 лікарень, є щоденно на передовій боротьби з пандемією. Велика відповідальність і честь стати частиною колективу», - поділився Васько.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2623555781294773&set=a.2020595624924128&type=3&theater

Нагадаємо, Андрій Васько став тимчасовим керівником Департаменту охорони здоров'я Львівської обласної держадміністрації у грудні 2019 року. До цього був заступником попередньої керівниці департаменту Ірини Микичак. Загалом, у Львівській ОДА Васько пропрацював три роки.

««У середу завершився важливий етап мого життя  я закінчив роботу в департаменті охорони здоров’я ЛОДА. Це були неймовірні 3 роки. За це час пройшов шлях від провідного спеціаліста відділу до в.о. директора», – написав він у дописі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: