Проєкт «On3Wheels – Фонд здійснення мрій» розпочинає 4-ий сезон інклюзивних походів у гори 

Тандем на Пікуй 2020

У суботу, 4 липня, проєкт «On3Wheels – Фонд здійснення мрій», що допомагає людям з інвалідністю мандрувати горами, розпочинає 4-ий сезон походів.

У суботу, 4 липня, проєкт «On3Wheels – Фонд здійснення мрій», що допомагає людям з інвалідністю мандрувати горами, розпочинає 4-ий сезон походів.

Найвищу точку Львівської області г. Пікуй зможуть підкорити одразу двоє героїв. Зазначимо, це буде перше сходження у гори на українському відповіднику «жульєтки» – візка, завдяки якому люди з інвалідністю долають гірські вершини.

У межах першого в 2020-ому році сходженні в гори «Тандем похід на Пікуй» на вершину підніматимуться ветеран АТО Олексій Скиба та натхненник проєкту On3Wheels Іван Маслюк. 

«Ми організовуємо інклюзивні походи в гори за допомоги спеціального візка – «жульєтки». Цього року буде дебютне сходження на українському відповіднику такого візка. Українську «жульєтку» виготовили у Львові з легкосплавних металів, тому вона значно зручніша та легша. Її тестуватиме Іван Маслюк, з якого і почався цей проект», – зазначає координатор проєкту On3Wheels Сашко Луцик. 

В програмі «Тендем похід на Пікуй» організатори обіцяють мандрівку мальовничими українськими Карпатами, живу пісня у колі волонтерів, смачний куліш від ветеранів АТО на вершині гориПриєднатися можна через подію у Facebook. 

Організаторами сходження є Управління туризму та курортів ЛОДАOn3Wheels та VeteransGo. Безпеку в поході забезпечуватиме Гірська Оперативно Рятувальна Служба 

Стежити за проєктом, долучитися до команди волонтерів можна на офіційному сайті фонду чи на сторінці Facebook . 

Довідка: 

Команда On3wheels у 2016 році здійснила унікальну велоподорож до Лісабону. Тоді разом з Іваном Маслюком, який живе з ДЦП, вони перетнули 12 країн. Іван самотужки подолав 5000 км за 100 днів на спеціальному триколісному велосипеді, на якому можна крутити педалі руками. Саме тому проект здійснення мрії отримав назву On3wheels (На трьох колесах). Хлопці не залишилися осторонь проблем людей з інвалідністю і приїхавши додому розпочали новий і унікальний для України проект La Joëlette – підкорення вершин людьми з інвалідністю. З того моменту відбулося вже 6 інклюзивних походів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: