«Міс Львів 2020» пройде під гаслом проти насилля (відео)

IMG_2346-696x451

Цього року традиційний конкурс краси «Міс Львів 2020» пройде 12 липня у форматі онлайн, а кожен глядач має змогу долучитись до вибору головної красуні міста Лева, проголосувавши за улюбленицю.

Важливо, що подію створюють із соціальною метою — організатори порушують тему сімейного насилля, яке руйнує долі тисячам дівчатам і жінкам щорічно в Україні та світі.

Керівниця конкурсу Валерія Никифорець зазначає, що кошти, зібрані з голосувань, використають задля облаштування притулку для дітей і жінок, які зазнали насилля у власних сім'ях.

«Цього року «Міс Львів» стає амбасадором руху «Діємо разом проти насильства!». Про домашнє насильство не прийнято говорити. Чому? Не знаю, можливо, тому що нас переконали, що це соромно, бо нас переконали, що «б'є — значить любить», можливо тому, що матері та дитині немає куди піти з місця, яке вона помилково вважає своїм домом», - розповідає Валерія.

Департамент соціального населення при ЛОДА відкриває перший на Львівщині притулок для дітей і жінок, які стали жертвами домашнього насильства.

«Ми, в свою чергу, на всі вилучені кошти облаштуємо його побутовою технікою та всім необхідним, аби притулок став тимчасовим — безпечним і затишним домом для тих, чиє життя і здоров'я опинилися у небезпеці», - додає організаторка.

https://www.instagram.com/tv/CBu4jEYHG1e/?igshid=1lx885wilsliq&fbclid=IwAR1jK-AcOyrnVGS6PyghqyM-vGFgGbnTZMSI_grjKYQLXNIGnK6hfm5CtXU

Голосування відбудеться у онлайн-форматі, а віддати голос за фаворитку може кожен охочий згідно з простим алгоритмом, - зазначають засновники.

  • у куточку кожного відео/фото візитівки ви побачите QR code , наводите камеру свого смартфону на нього і переходите за активним посиланням у ваш мобільний банкінг;
  • у призначенні платежу обов‘язково вкажіть номер учасниці, за яку вболіваєте. 1 голос = 1 гривня;
  • абсолютно усі зібрані кошти підуть на реалізацію соціального проекту.

Там також зазначають, що перебіг голосування та інші дедалі будуть публікувати щоденно на офіційних сторінках конкурсу «Міс Львів» у соцмережах.

Пряма трансляція конкурсу краси транслюватимуть на телеканалі «Правда ТУТ Львів».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: