Садовий розповів де ремонтуватимуть дороги в місті на наступний рік

ремонт3

Всі об'єкти, де цього року розпочато роботи, будуть завершені. По деяких дорогах підрядники працюють з випередженням графіку. Фінансування на ці роботи місто має завдяки випуску облігацій. Також мер розповів, які об'єкти будуть ремонтувати наступного року, - повідомляють у пресслужбі Львівської міської ради.

«Ця магістраль на вул. Личаківській на тендер була виставлена з ціною 190 млн грн, а під час торгів ціна впала до 160 млн грн, що є вигідно для міста. По вул. Шевченка робота ведеться у три етапи, і фінальне завершення буде вже наступного року. Але вже зараз ми бачимо квазікільце, частину біля Янівського цвинтаря — це ковток свіжого повітря, бо вона була складною для проїзду. Наступний етап — від церкви Анни до вул. Ярослава Мудрого. Це також складна ділянка дороги. Але все йде по плану. Дійсно, маємо випередження графіку, але я б не фіналізував дату відкриття, бо важлива вся дорога, а не її частина. На вул. Б. Хмельницького, вул. Шевченка є складні мережі, а на вул. Личаківській мережі лише на ділянці вул. Букової, біля Ензиму, тут роботи простіші. По вул. Хуторівка — велика робота, бо ми там робимо окремі смуги для транспорту, велодоріжки.

Це великі кошти, але завдяки тому, що ми розмістили облігації, отримуємо кошти в бюджет міста і можемо чітко ці всі об"єми виконувати і бути в тонусі. Я би хотів, щоб ми зробили продовження трамвайної колії по вул. Замарстинівській до вул. Мазепи, щоб ми зі Сихова могли швидко заїхати на Топольну. Проект на фінальній стадії, далі - експертиза, і наступного року хочемо взяти у роботу. Для нас важливо покращити транспортне сполучення з Рясне-1 та Рясне-2. Важливо також з"єднати Левандівку з Рясне. Там також ведеться проектна частина. Якщо говорити про Винники, то інвестовані сотні мільйонів гривень», — розповів Андрій Садовий

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: