Якою буде погода у Львові цього тижня

259916
Фото: То є Львів

Початок липня був спекотним, утім цього тижня погода буде мінливою. Уже з вівторка, 7 липня, буде спостерігатись негода.

Згідно з прогнозом погоди на сайті Sinoptik.ua у Львові та Львівській області з вівторка, 7 липня погода трішки погіршиться.

Так, у понеділок, 6 липня цілий день буде спекотним — 28 градусів із позначкою «плюс». Під вечір температура сягатиме 23 градусів.

У вівторок, 7 липня, цілий день очікується дощ, який припиниться ближче до вечора. Показники температури сягатимуть 14-19 градусів.

У середу, 8 липня, у Львові та області не передбачається опади, втім день буде похмурим, а температура тепла коливатиметься від 11 до 19 градусів.

У четвер, 9 липня, весь день у Львові буде хмарним. Зранку очікується дощ, але до вечора мусить припинитись. 14-19 градусів тепла.

У п'ятницю, 10 липня, очікуйте на ясний день без опадів. Температура підвищиться до +24 градусів тепла.

Вихідні у Львові передбачаються вередливими.

У суботу, 11 липня, ранок буде безхмарним, утім вдень погада зміниться на похмуру та буде такою до вечора. Температурні показники сягатимуть від 18 до 24 градусів.

У неділю, 12 липня, зранку очікується дрібний дощ, який до вечора повинен припинитись. Погада цілий день буде хмарною — 18 градусів із позначкою «плюс».

Нагадаємо, в Українському гідрометеорологічному центрі повідомили, якою буде погода упродовж липня 2020 року. Зокрема, там зазначили, що липень в Україні має бути найтеплішим місяцем року з періодами нестійкої погоди з грозами, шквалами і зливами та жаркими посушливими періодами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: