Чому не відновлюють звичайні перевезення громадським транспортом

Strajk-Avtobus-16-4

Поки громадський транспорт Львова продовжує курсувати у форматі спеціальних перевезень, оскільки уряд не дозволив пом'якшувати карантин у частині перевезень.

Про це повідомила очільниця міського штабу із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції у Львові Галина Слічна, передає пресслужба Львівської міської ради.

«Ми бачимо, що ситуація покращується, кількість захворілих впродовж останніх 7 днів йшла на зменшення. Є надія, що крок за кроком ми будемо послаблювати карантин і повертатись до нормального життя. Але не треба забувати про безпеку, дбати про своє здоров’я», - розповіла Слічна.

Окрім цього, вонна додала, що  обласна комісія дозволила роботу спортивних клубів і ресторанів. Щодо роботи транспорту, то ще нема внесених змін до постанови уряду. Тобто транспорт продовжує функціонувати у Львові в режимі спецперевезень.

« Ми розуміємо, що більше людей починає їздити на роботу, всім потрібен громадський транспорт, але у Львові його нема так багато, щоб всі могли їздити тільки сидячи. Ми випустили на лінії всі автобуси, трамваї й тролейбуси. Якщо будуть переглянуті протоколи головного санітарного лікаря України в частині роботи транспорту і буде дозволено збільшити кількість пасажирів, то цю проблему можна буде вирішити. А зараз це зробити нереально», - зазначила очільниця оперативного штабу.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: