Понад 117 тисяч абітурієнтів складають ЗНО з англійської

зно
Фото ілюстративне

Сьогодні, 7 липня, українські випускники складають зовнішнє незалежне оцінювання з англійської мови. Для проходження тесту зареєструвалося 117 тисяч 666 абітурєнтів.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Зазначається, що для проходження незалежного оцінювання для абітурієнтів підготували 7 тисяч 977 аудиторій та 492 пункти тестування по всій Україні.

«Допуск учасників до пункту розпочнеться о 9:50 і триватиме до 10:50. Звертаємо увагу, що в запрошенні-перепустці зазначено проміжок часу, у який учасникові / учасниці ЗНО рекомендовано прибути до пункту тестування і пройти процедуру допуску», - йдеться у повідомленні.

Там також додали, що заборонено використовувати цифровий паспорт в державному застосунку «Дія» замість паперового документа або пластикової ID-картки пов’язана з технічними та організаційними особливостями проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Тест ЗНО з англійської мови складатиметься з чотирьох частих. Сюди належить аудіювання, читання, використання мови та письмо.

Нагадаємо, 25 червня 2020 року в Україні стартувала основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання з математику,яку перенесли через карантин.

Попереду абітурєнти складатимуть ЗНО з історії України, біології, географії та хімії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: