МАУ оголосила чартерні рейси до Туреччини та Єгипту

авіа
Фото ілюстративне

У зв'язку з відкриттям кордонів Туреччини і Єгипту для українських туристів, авіакомпанія МАУ, на замовлення туристичного оператора Coral Travel, почала чартерну програму літнього сезону 2020 року.

Про це повідомляє Центр транспортних стратегій з посиланням на інформацію авіакомпанії.

Окрім цього, планують розширення напрямів на подорожі до Тунісу та Іспанії.

Які маршрути пропонують

По вильоту з регіонів України: Київ-Анталія, Харків-Анталія, Львів-Анталія, Одеса-Анталія, Запоріжжя-Анталія, Київ-Бодрум, Харків-Бодрум, Львів-Бодрум, Київ-Даламан, Київ- Хургада, Харків-Хургада, Львів-Хургада, Запоріжжя-Хургада, Київ - Шарм-ель-Шейх, Львів -Шарм-ель-Шейх.

«Пасажирам слід пам'ятати про встановлені Турецькою Республікою обмеження за кількістю і розмірами ручної поклажі в салоні. Зокрема, до перевезення в якості ручної поклажі в салоні літака дозволена тільки невелика жіноча / чоловіча сумка, ноутбук / планшет і сумка з речами для немовляти. Зазначені предмети не повинні перевищувати вагу 5 кг і розміри 40 * 30 * 10 см», - зазначили в авіакомпанії.

Нагадаємо, з 1 липня українці можуть літати до Туреччини без обов'язкової 14-денної самоізоляції та, навіть, негативного тесту на COVID-19, втім, якщо на борту працівники аеропорту виявлять у пасажира підвищену температуру чи інші ознаки гострого-респіраторного захворювання, запропонують пройти експрестест на коронавірусну хворобу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: