Ryanair анонсував п'ять нових маршрутів до Італії

picture2_ryanair-zaplaniro_359251_p0
Фото: delo.ua

Ryanair анонсував запуск п'яти нових маршрутів в 2021 році між Україною і Італією в додаток до вже оголошених 11 лініях. Усі нові рейси здійснюватимуть зі Львова.

Про це повідомляє avianews.com.

Ryanair має намір літати в Барі, Неаполь, Палермо, Турин і аеропорт Тревізо поряд з Венецією з частотою два рази на тиждень.

Також лоукостер в наступному році планує збільшити частоту польотів по вже діючих маршрутах зі Львова до Бергамо і Рим з двох до чотирьох разів на тиждень.

На початку липня Ryanair запустив відразу 11 маршрутів між Україною та Італією із загальною частотою 28 польотів на тиждень, отримавши дозвіл авіаційного регулятора Італії ENAC.

Маршрутна мережа включає рейси з Києва в Бергамо, Катанію, Болонью, Рим, з Одеси і Львова в Бергамо, Болонью і Рим, з Харкова в Бергамо.

Авіакомпанія оголосила розпродаж квитків від 799 грн в один бік на рейси між Україною та Італією, які будуть виконуватися до кінця травня 2021 року.

Там також зазначають, що перед покупкою авіаквитків пасажирам слід враховувати чинні і можливі обмеження на в'їзд до Італії для громадян України і третіх країн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: