Які свята відзначають 9 липня (іменини, народні прикмети)

204246

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 9 липня в Україні та світі.

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 9 липня в Україні та світі.

Свята та події 9 липня

9 липня проводять Міжнародний день знищення стрілецької зброї. Small Arms Destruction Day - заснований Організацією Об'єднаних Націй у 2001 році. Ці липневі заходи у першій декаді місяця мають щорічний характер.

Іменини 9 липня

Цього дня іменини святкують: Вероніка, Зенон, Давид, Денис, Іван, Тихон, а також Павло.

Народні прикмети 9 липня

Багато роси – до врожаю огірків. Велика кількість ягід – до холодної зими. Якщо 9 липня посуха – грибів не буде до осені.

Гороскоп 9 липня

Овен (21.03 – 20.04)

Не потонути в болоті негативних думок, які можуть долати в цей день, допоможе завантаженість важливими і невідкладними справами – причому чим більше їх буде, тим ліпше.

Телець (21.04 – 21.05)

Нескінченні перекури, телефонні розмови та листування в месенджерах не найліпшим чином позначиться на завданнях, які необхідно вирішити в цей день, – слід відмовитися від порожньої витрати часу.

Близнята (22.05 – 21.06)

Сварка з близькою людиною, яка цілком можлива в цей день, в результаті призведе не лише до скандалів, але і до рукоприкладства – не варто до цього доводити.

Рак (22.06 – 22.07)

Критика, яка може прозвучати на вашу адресу в цей день, не буде мати під собою реальної підстави, тому не варто брати близько до серця, каятися і посипати голову попелом.

Лев (23.07 – 21.08)

Важливо бути максимально обережними, спілкуючись з людьми, які запропонують швидкий і легкий підробіток: швидше за все, ви будете мати справу з шахраями, які вирішили поживитися за ваш рахунок.

Діва (24.08 – 23.09)

Від фінансових операцій, навіть якщо це всього лише оплата комунальних рахунків, ліпше відмовитися: найменша неточність або помилка може призвести до матеріальних збитків.

Терези (24.09 – 23.10)

З невпевненістю в собі, яка може накрити вас в цей час, необхідно відчайдушно боротися – низька самооцінка може нашкодити як у професії, так і в особистому житті.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Не варто давати їжу енергетичним вампірам, які можуть провокувати вас на неадекватні реакції, ліпше поставитися до їхніх  витівок спокійно – так спрямована проти вас злість повернеться назад.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Будьте обережні з колегами, які цікавляться вашими професійними планами: розповівши їм про свої ідеї, ви ризикуєте дізнатися, що вони успішно втілюють їх у життя.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Не найсприятливіший день для ухвалення важливих життєвих рішень: вам не вдасться прорахувати всі ризики, тому, швидше за все, будь-яке з них виявиться помилковим.

Водолій (21.01 – 18.02)

Не варто радіти появі людини з минулого життя, навіть якщо колись вас пов'язували романтичні стосунки, цього разу спілкування не принесе нічого, крім перманентних конфліктів.

Риби (19.02 – 20.03)

Особливої уваги потребують найбільш вразливі члени родини – діти та літні родичі: намагайтеся провести з ними якомога більше часу, вони зараз дуже цього потребують.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: