Чому Зеленський планує скасувати візовий режим

146312

Президент України Володимир Зеленський розповів, що незабаром Україна лібералізує візовий режим для іноземних туристів (зокрема – з КНР та Індії) на термін до 8 місяців. Це буде стосуватися навіть тих країн, які Україні не відкривають безвіз, тому що «за туристів треба боротися».

Про це він сказав на зустрічі з представниками бізнесу Волинської області, яка транслювалась низкою телеканалів у форматі «онлайн».

«Ми скасовуємо зараз візи… Наповнення туристом, в якого є гроші, наповнення цим туристом України. Скасувати візи, навіть з тими країнами, з якими у нас була до мого призначення інша політика. І, напевно, вона була правильною, якщо країна нам не відкриває безвіз – та, чи інша… ми до неї ставимося так само. Але мені здається, ми вже це зробили – не той час», - заявив глава держави.

Він також зазхначив, що за туриста треба боротися.

«Тому ми незабаром відкриємо візові пільги, лібералізацію зробимо візового режиму, спробуємо на 6-8 місяців для Індії, для Китаю. До цього моменту це було заборонено. Австралія, Нова Зеландія не на рік, назавжди», – сказав Володимир Зеленський.

Окрім цього, президент анансував візову лібералізацію для інших країн, де локалізовані українські діаспори.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: