Які свята відзначають 13 липня (іменини, народні прикмети)

203462d

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 13 липня в Україні та світі.

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 13 липня в Україні та світі.

Свята та події 13 липня

13 липня проводять День «Порадій, що ти ботан». Сьогодні вже багато хто розуміє, що бути ботаном - це скоріше перевага, ніж недолік.

13 липня проводять День музики в перукарнях. Ці липневі заходи у другий декаді місяця мають щорічний характер.

13 липня проводять Міжнародний день городян. Дата на 2020 рік. Відзначають у другій понеділок липня. Ці липневі заходи у другий декаді місяця мають щорічний характер.

Іменини 13 липня

Цього дня іменини святкують: Андрій, Іван, Петро, Пилип, Ернест та Якуб.

Народні прикмети 13 липня

  • Зозуля кує - літо буде довге і тепле.
  • Після дощу лящ з води висовує голову - до теплого вечора.
  • З цього дня літо котиться зимі назустріч.
  • Ранкова роса - до сонячної погоди, нема роси - чекай опадів.
  • Сон з 12 на 13 липня може бути віщим і виповнитися на дев'ятий день.

Гороскоп 13 липня

Овен. Сьогодні Вам слід зосередитися на робочих питаннях і документації. Вдалий час, щоб відмовитися від шкідливих звичок, а також знайти собі нових друзів.

Тілець. Сьогодні Вам краще залишитися вдома. Якщо такої можливості немає - залишіть для себе хоча б вечір. Розбір старих речей або перегляд фотографій викличе приємні спогади.

Близнюки. Цей день бажано присвятити плануванню на найближчий час відпустки. Ви дуже втомилися від рутинної роботи і потребуєте заслуженого відпочинку у колі сім'ї.

Рак. Аналіз минулих помилок і недоліків допоможе вам краще зорієнтуватися в сьогоднішньому дні. Можливі проблеми зі шлунком, тому краще відмовтеся від жирної їжі.

Лев. Уникайте спілкування з людьми, які вас дратують. Очікуються серйозні фінансові надходження. Прислухайтеся до порад. Сьогодні вороги пильно стежать за кожним Вашим кроком - будьте напоготові.

Діва. Очі бояться, а руки роблять, тож нехай сьогоднішня рутина вас не лякає. Повноцінно відпочити допоможе перегляд улюбленого фільму.

Терези. Не варто придумувати собі неіснуючих проблем. Вас ніхто не прагне обманювати. Потрібно бути більш відкритим до людей і тоді ви помітите приємні зміни.

Скорпіон. День гарний для ділового спілкування, знайомств і розвитку нових зв'язків. Легкий флірт може несподівано призвести до затяжного роману.

Стрілець. Сьогодні бажано зайнятися навчанням і накопиченням нових корисних знань. Також не рекомендується йти на відкритий конфлікт, краще перечекати спад емоцій.

Козеріг. Зірки радять довіритися своїй інтуїції. Родичі попросять про допомогу, тому вам доведеться відкоригувати плани.

Водолій. Колективна робота допоможе подолати те, з чим ви не впораєтеся самостійно. Заради здоров'я обмежте вживання алкоголю та кави.

Риби. Щоб знайти спільну мову з оточуючими, увімкніть почуття гумору. Подорожі сьогодні краще скасувати. Бережіть дихальну систему і менше нервуйте.

джерело: SlovoFraza

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: