Громадський простір біля поліклініки на Сихові облаштують до кінця літа

107895959_733958440690963_7964644683198232307_n

На проспекті Червоної Калини, 68, біля 4-ої міської поліклініки, облаштовують громадський простір. У районній адміністрації обіцяють завершити роботи до першого веересня.

«Тут буде вуличне освітлення, дерева, багато кущів, нові лавки. Проєкт робив Інститут просторового розвитку. Фініш робіт передбачається 1 вересня. Наразі виконали 80% демонтажу та вже замовили на виробництві лавки. Простір охоплює територію біля поліклініки. Його вартість становить 7,3 млн грн, завдяки економії коштів на тендері», – розповіла голова Сихівської райадміністрації Галина Гладяк.

Загалом планується замостити площу 1733 кв.м, облаштувати велодоріжку площею 334 кв.м, встановити 23 опори освітлення, облаштувати 620 кв.м. газону та 534 кв.м. клумби, висадити 17 дерев та 889 кущів, встановити 9 лавок, 10 урн та стільки ж велостійок. Також, у межах проекту передбачений внутрішньоквартальний капітальний ремонт доріг та тротуарів.

Крім цього, у мерії планують паралельно відремонтувати площу біля входу в 4-ту міську поліклініку.

«Треба терміново оголошувати тендер і це все робити паралельно до облаштування громадського простору. Район планує завершити роботи з облаштування простору до 1 вересня. Ідеально було б все зробити в одному ключі», – заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

Як розповів керівник поліклініки Остап Місюра, вартість ремонту цієї частини становить 1,1 млн грн. Наразі вже підготовлені усі документи на тендер.

Він додав, що у самій поліклініці відремонтували увесь 5-ий поверх, де зробили кабінети для сімейних лікарів. Також буде облаштовано кабінети для фізіотерапії, там ще тривають роботи, також доросла та дитяча реабілітація.

«До карантину реабілітація приймала до 15-20 людей на день. Такі послуги надаються безкоштовно. Зараз платних послуг ми надаємо дуже мало», – розповів  Остап Місюра.

Натомість Андрій Садовий доручив опрацювати систему надання поліклінікою платних послуг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: