На Львівщині знову перекрили рух - вимагають відремонтувати дорогу

мшанець стр

Сьогодні другий день протестної акції у селі Стрілки, що на Старосамбірщині, на трасі міжнародного значення Львів-Ужгород. Місцеві мешканці вимагають відремонтувати 17 км Дороги Мшанець-Стрілки.

Безстрокову протестну акцію на трасі міжнародного значення Львів – Ужгород планують проводити доти, поки їх не почує влада.

Відповідне відео опублікував у соцмережі активіст Василь Курій.

Нагадаємо, на капітальний ремонт дороги Мшанець-Стрілки потрібно приблизно пів мільярда гривень.

Про це сказав під час офіційного відкриття після ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Т-14-16 Львів – Пустомити – Меденичі голова ЛОДА Максим Козицький.

«Передбачені кошти на виготовлення проєктно-кошторисної документації. А також на поточний ремонт. Якщо робити повністю цю дорогу, то треба буде передбачити приблизно пів мільярда гривень. Ця дорога веде до 5 сіл, які теж мають велике значення для області. Але на даний момент витратити пів мільярд ми вважаємо за недоцільне. Зараз буде поточний ремонт дорожнього полотна, яке там існує. Чекаємо на проєктно-кошторисну документацію», – сказав Максим Козицький.

Місцевий священник Роман Гром вже два роки намагається привернути увагу до місцевого бездоріжжя, знімаючи разом із дітьми кліпи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: