У МЗС назвали особливі умови в'їзду до 6 доступних українцям країн

1585907970_im578x383-kpvvdpsugovua_5e86e35fd64c9
Фото з вільних джерел

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба повідомив вимоги для в’їзду в шість країн, які відкрили кордони українським туристам в період протидії поширенню коронавірусу.

Про це він розповів у вівторок, 14 липня, під час онлайн-брифінгу.

«Туреччина. На кордоні потрібно пройти медогляд. У разі симптомів COVID-19 зробити безкоштовний ПЛР-тест, потрібен страховий поліс на COVID-19. Його можна придбати онлайн або у туроператора, або безпосередньо в аеропорту», – розповів він.

За словами Кулеби, в Сербію в’їзд дозволений без обмежень, а в Хорватію для в’їзду потрібен результат ПЛР-тесту або зобов’язання пройти 14-денний карантин. Також умовою отримання дозволу в’їзду в Хорватію є наявність підтвердження резервації готелю або апартаментів, якщо українці направляються з туристичною метою.

«В’їзд в Чорногорію, теж популярний напрямок для відпочинку, дозволений. Але для тих, хто в’їжджає з території Сербії, потрібна обов’язкова 14-денна обсервація в карантинному закладі», – сказав Кулеба.

Також, зазначив міністр, перед вильотом на Багамські острови потрібно отримати дозвіл на відвідування на електронній сторінці Багамського агентства подорожей і після прибуття показати результати негативного тесту, якому не більше ніж 10 днів.

«Для в’їзду в Туніс потрібен результат ПЛР-тесту і карантин від 7 до 14 днів», – повідомив Кулеба.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: