На Донбасі бойовики шість разів порушили режим «тиші» — штаб

a28e8ab-ac9147601cf28e8d6e4ecf21763b2c65
Фото ілюстративне. Джерело: Вчасно

Станом на вечір середи, 15 липня, у районі проведення Операції об’єднаних сил, зафіксовано шість випадків порушення режиму припинення вогню зі сторони збройних формувань окупантів.

Про це повідомляють у Штабі ООС.

«15 липня незаконні збройні формування Російської Федерації шість разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені Мінськими домовленостями міномети 120-го калібру, а також озброєння БМП, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. На дії противника, які несли загрозу життю і здоров’ю військовослужбовців, наші захисники відкривали вогонь у відповідь», - йдеться в повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», неподалік Мар’їнки ворог двічі відкривав вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. А поблизу Талаківки – ще й з мінометів 120-го калібру. По оборонцях Гнутового противник застосовував ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю.

Зазначається, що поруч з Новолуганським, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», агресор обстрілював наших захисників з озброєння БМП та автоматичних станкових гранатометів.

У штабі зазначили, що за поточну добу втрат у лавах Об’єднаних сил, унаслідок ворожих обстрілів, немає.

На ділянках розведення №1, №2 та №3 обстрілів не зафіксовано.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: