На сьогоднішнє ЗНО з географії зареєструвалися понад 130 тисяч учасників

зно66

15 липня відбудеться зовнішнє незалежне тестування з географії, на нього зареєструвалися понад 130 тис. осіб. Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

«Для проходження тесту з географії зареєструвалися 130 939 осіб, для яких створено 8 938 аудиторій у 554 пунктах тестування. Тест налічує 54 завдання, за правильне виконання яких можна набрати 90 балів», - йдеться у повідомленні.

Допуск учасників до пункту розпочнеться о 9:50 і триватиме до 10:50. Якщо учасник прибуде до пункту тестування після 10:50, його не буде допущено до участі в ЗНО.

Вхід учасників до пунктів проведення ЗНО буде дозволено лише за наявності таких документів: оригіналу Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання; паспорта або іншого документа, серію (за наявності) та номер якого зазначено у Сертифікаті; запрошення-перепустки для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні.

З 25 червня по 17 липня в Україні триває основна сесія зовнішнього незалежного тестування. Учасники ЗНО вже склали тести з математики, української мови та літератури, фізики, іноземних мов, історії України, біології.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: