У Львові стартувала соціальна кампанія «3D водій»

DSC_7249

У місті стартувала соціальна кампанія «3D водій», яка передбачає об'єднання зусиль органів місцевої та державної влади, бізнесу та громадськості, для зміни поведінки водіїв та осіб, які вживаючи алкогольні напої, які можуть стати потенційними порушниками та наражати себе та оточуючих на небезпеку.

Про це інформує прессулжба Львівської міськради.

Cоціальна кампанія «3D водій» означає - довіра, досвід, дотримання правил безпеки. Кампанія пополяризує культуру тверезого водіння. Організатори наголошують на важливості того, щоб культура людей виражалась не тільки в побуті, але і за кермом та на дорозі.

«Наша організація бореться із водінням у стані алкогольного сп’яніння. За допомогою небайдужих трьох сторін — місцевої влади, активістів і, на мою думку, дуже хорошого соціально відповідального бізнесу, який готовий взяти на себе соціальну відповідальність і допомогти вирішити цю проблему», — розповідає Микола Ільчук, організатор ініціативи «Пітбуль Львів».

Відтак у рамках кампанії було презентовано результати опитування мешканців Львова щодо рівня безпеки у місті, виявлення причин нетверезого водіння, а також можливі шляхи зменшення кількості випадків нетверезого водіння.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: