Міс Львів-2020: як відбудеться фінал конкурсу

img_3541

Вже цієї суботи, «Міс Львів» запрошує саме Вас стати частиною творення історії. 14 красунь чекатимуть Вас на Площі Ринок (Фонтан біля Діани) о 16:00.

Відбудеться концерт-коронація фіналісток, яка супроводжуватиметься відеозйомкою для телеканалу «ПравдаТУТ Львів».

На церемонії виступить Ivan NAVI – один з найяскравіших представників нової української музики.  Двократний номінант музичної премії YUNA в категоріях «Відкриття року» і «Найкращий виконавець». Його пісні зачаровують та надихають.

Чарівні дівчата, у розкішних сукнях вражатимуть Вас своїм дефіле. Станьте першими, хто дізнається, хто ж отримає головну корону нашого міста.

І найважливіше , як усім відомо цього року конкурс «Міс Львів» разом з депутаткою обласної ради Уляною Дорош стали амбасадорами руху ДІЙмо_разом_проти_насильства. Шляхом голосування, спільними зусиллями нам вдалось зібрати 73 155 гривень, які будуть спрямовані на облаштування притулку для жертв домашнього насильства. Під час коронації відбудеться урочиста передача чеку.

Довідка: офіційне AFTER-PARTY «Sunset з «Міс Львів» відбудеться о 18:00 на території Fest Republic (Старознесенська, 24-26 вхід з , вулиці Кордуби).

Телефон для довідок: 0 (66) 30 90 595  Вероніка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: