У Львові на «Високому Замку» без дозволів будують церкву

церква вз

В парку «Високий Замок» біля підніжжі самої гори, працівниками ЛКП «Зелений Львів» виявили самовільні будівельні роботи.

Про це у соцмережі повідомляє Євген Бойко, директор департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради.

«Присутні на місці особи пояснили, що зводять церкву, яка, за їхніми словами, колись там була. Служитель церкви представився греко-католицьким єпископом Михайлом (прізвище назвав Коваль), а свою конфесію назвав Єдиною соборною та апостольською церквою. Допомагає йому «піддиякон» Михайло», – написав Євген Бойко.

І додав, що жодних установчих документів релігійної громади, ані жодних документів щодо будівництва пред'явити не змогли, адже їх не існує.

«Безперечно, місто звернеться в поліцію та в інші контролюючі органи для призупинення незаконного будівництва. Також важливо з'ясувати, хто ці люди і щоб на Високому Замку чи деінде в місті не з'явились квазірелігійні утворення.

Просимо також церкви міста в можливий спосіб застерегти своїх вірян від участі у можливих дійствах подібних організацій.

Познайомитися з ключовими особами та способом організації їх роботи можна з відео та фото, які додаю», - йдеться в дописі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: