Ремонт дороги Мшанець – Стрілки відновлять до початку серпня — Львівська ОДА

zp9XE_croper_ru-1024x589

Впродовж двох тижнів ділянку дороги протяжністю 3,7 км С141704 Мшанець – Стрілки продовжать відновлювати.

Про це сьогодні під час зустрічі домовились представники громади та заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко, передає пресслужба Львівської ОДА.

«Діалог та співпраця значно дієвіші, ніж протести, тому ми відгукнулися сьогодні на прохання громади про зустріч. Ми домовились з громадою про те, що департамент дорожнього господарства зобов’язується не пізніше серпня цього року продовжити проведення робіт з поточного ремонту автомобільної дороги загальною протяжністю близько 3,7 км. На цій ділянці буде асфальтована дорога», - наголосив Юрій Бучко.

На іншу частину дороги, протяжністю більше 12 км, оголосять тендер та визначать виконавця доріг. Після виділення коштів із Державного дорожнього фонду розпочнеться ремонт довшої ділянки.

Старосамбірська районна державна адміністрація повинна вжити заходів щодо забезпечення прийняття рішень стосовно виділення коштів у сумі 100 000,00 грн. для можливості здійснення департаментом дорожнього господарства процедури закупівлі з метою підготовки до початку ремонтних робіт на об’єкті «Капітальний ремонт автомобільної дороги С141704 Мшанець – Стрілки на ділянці км 0+000 – км 12+900».

Дорога Стрілки - Мшанець об'єднує 11 сіл - це 5 тисяч людей. Щоб здолати 17 кілометрів бездоріжжя, треба майже півтори години. Люди кажуть, що не витримують ходові і їхні нерви теж.

Декілька днів поспіль селяни перекривають міжнародну трасу Львів - Ужгород у селі Стрілки. Безперешкодно пропускають екстрені служби і авто з дітьми. Інший  транспорт - по одній машині за пів години. Більшість водіїв терпляче чекають.

Для блокувальників поставили ще один намет, там можна сховатися від спеки, випити води і перекусити.

Голодування і блокування траси - це крок відчаю, кажуть місцеві. Два роки вони творчістю намагалися привернути увагу до цієї дороги. Місцевий священник з дітьми знімав і записував кліпи. Перепливали калюжі на автомобільній камері з веслами. І навіть садили картоплю у ямах на дорозі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: