Які свята відзначають 17 липня (іменини, народні прикмети)

emoji

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 13 липня в Україні та світі.

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 17 липня в Україні та світі.

Свята та події 17 липня

17 липня проводять Всесвітній день Емоджі. Неофіційний міжнародне свято. Згідно з повідомленнями CNBC, World Emoji Day - «виплід Джеремі Бергу». Канал заявив, що «його створив засновник Emojipedia, що базується в Лондоні» в 2014 році. За іншими даними він став трендом Твіттера 17 липня 2015 року. Навіть Google змінив зовнішній вигляд символу Unicode U + 1F4C5 📅 CALENDAR в 2016 році, щоб відобразити 17 липня в продуктах Android, Gmail і Hangouts. «Вашингтон пост» запропонував своїм читачам у 2018 році використовувати цей день для спілкування тільки за допомогою емоджі.

17 липня проводять Всесвітній день міжнародного правосуддя. Також відзначається як День міжнародного кримінального правосуддя або Міжнародний день правосуддя. Відзначається 17 липня з 2010 року в річницю прийняття Римського статуту - договору, яким створено Міжнародний кримінальний суд. День заснований 1 червня 2010 року на Конференції з огляду Римського статуту, що відбулася в Кампалі (Уганда), Асамблеєю держав-учасників.

У 1837 році народився Юліан Захаревич, львівський архітектор, засновник і організатор Львівської архітектурної школи, ректор Львівської політехніки.

Іменини 17 липня

Цього дня іменини святкують: Олександра, Олексій, Анастасія, Андрій, Арсеній, Богдан, Василь, Георгій, Дмитро, Юхим, Марія, Марк, Марфа, Михайло, Микола, Никон, Ольга, Сава, Тетяна, Тихон та Федір.

Народні прикмети 17 липня

Кажуть, що на Андрія “овес до половини доріс”, Якщо овес росте погано, то варто чекати небагатого врожаю. Якщо грім безперервний – буде град. Якщо кури ховаються від дощу – негода затримається.9 годин тому.

Гороскоп 17 липня

Овен (21.03 – 20.04)

Спілкування з начальством сьогодні позитивного результату не дасть, тому його варто відкласти на інший час, а ще ліпше  взагалі не потрапляти йому на очі.

Телець (21.04 – 21.05)

Сили в цей день рекомендується витрачати економно, інакше їх може не вистачити навіть на найважливіші справи, так що розпорошуватися на другорядні завдання не варто.

Близнята (22.05 – 21.06)

Незважаючи на щільну зайнятість на робочому місці, намагайтеся знайти час для власного будинку – наведіть лад у шафах, приготуйте обід на кілька днів, займіться улюбленою справою.

Рак (22.06 – 22.07)

День, коли вкрай важливо дотримуватися помірності в усьому – надмірна активність в будь-якій сфері може негативно позначитися на самопочутті і навіть призвести до нервового зриву.

Лев (23.07 – 21.08)

Ретельно зважувати свої слова і вчинки важливо в будь-який день, але в нинішній, особливо, необережність та необачність може дуже дорого вам обійтися.

Діва (24.08 – 23.09)

Сьогодні не варто ухвалювати серйозні рішення: оскільки вам не вдасться прорахувати всі важливі чинники, великий ризик помилки, тому ліпше перенести важливий вибір на інший день.

Терези (24.09 – 23.10)

Спілкування з коханою людиною загрожує конфліктами, тому буде ліпше, якщо ви скоротите його до мінімуму – не варто ризикувати своїми почуттями через питання, які нічого не значать.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Спілкуючись з родичами – особливо літніми – важливо виявляти терпіння і розуміння того, що інші люди, незважаючи на ступінь спорідненості, мають право на свою думку.

Стрілець (23.11 – 21.12)

У професійному плані поспіх неприпустимий – він може призвести до серйозних помилок, які згодом доведеться довго і наполегливо виправляти.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Марнотратство, до якого ви сьогодні будете схильні, звичайно ж, не доведе вас до повного розорення, але істотно спустошить гаманець, так що рекомендується включити режим розумної економії.

Водолій (21.01 – 18.02)

Змінний режим праці і відпочинку, не забувайте про своє улюблене заняття – воно стане для вас найліпшим релаксом, тому важливо включити його в розпорядок дня.

Риби (19.02 – 20.03)

Усвідомлюючи свою професійну перевагу, не поспішайте демонструвати його керівництву і колегам – вони можуть визнати таку поведінку зарозумілістю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: