7 позитивних серіалів, які відволічуть вас від усіх турбот

positiveserial
Фото: Всвіті

Сьогодні що не новина — то суцільний стрес. Всі моральні сили йдуть на те, щоби пристосуватися до змін у світі, і вже, часом, не вистачає сил на те, щоби дивитися серіали з драматичним сюжетом.

Хочеться просто відпочити, відволіктися від всіх турбот і отримати порцію позитивних емоцій.

Якщо настав такий час, то серіали з цієї добірки здатні відволікти від стресу та розсмішити, навіть коли настрою зовсім немає, пише Всвіті.

1. «У кращому світі» (The Good Place, 2016-2020)

Головна героїня Елеонор — була не дуже хорошою людиною. Була, тому що стався нещасний випадок, після якого вона потрапила у Рай. Та дівчина усвідомлює, що це помилка, і місце їй було б прямісінько в Пеклі, якби вона зізналася. Героїня вирішує приховати випадковість і намагається стати кращою людиною, щоби зрівнятися з іншими. Проте фінал сюжету буде не таким передбачуваним, як вам може здатися. Крім того, в серіалі вас чекає якісний гумор, без примітиву і життєвий.

2. «Клініка» (Scrubs, 2001-2010)

Головні герої — молоді лікарі, які щойно закінчили навчання та з усім ентузіазмом вийшли на роботу в клініку. З перших серій інтернів чекає купа смішних ситуацій, нових знайомств, невдач та висновків. Більшість епізодів має чітку тему, яка розкривається однією серією, та висновки наприкінці. Легкий серіал із мораллю та гумором, який, насправді, рідко стосується теми професії лікаря.

3. «Буває й гірше» (The Middle, 2009-2018)

Дослівний переклад — середина. Це серіал про американську родину нижчого середнього класу, зі штату Індіана. Їх повсякденне життя — це побут, робота та виховання дітей. Багатодітна мати розривається між родинними обов’язками, батько працює і намагається знайти хвилинку спокою, а діти всіма силами кидають їм нові виклики. Але, хоч би що там було — буває і гірше. Всі ситуації описані з, часом примітивним, гумором, та інколи — це саме те що потрібно, аби відволіктися від власних турбот.

4. «Теорія Великого Вибуху» (The Big Bang Theory, 2007-2019)

Головні герої — двоє талановитих фізиків, Леонард і Шелдон, геніальність яких не допомагає їм будувати відносини із зовнішнім світом. У їх житті є ще два друга: Говард, який любить повторювати слова різними мовами, а також Радж, який взагалі не може вимовити до жінок ні слова, поки не вип’є чогось алкогольного. Коли по сусідству заселяється гарна блондинка Пенні — життя всіх починає змінюватися.

Непристосованість до змін, спроби змінитися, щоби вписатися в сучасний світ, та оберігання власного комфорту — це все теми, які знайомі нам як ніколи добре. А, якщо спостерігати за кумедними та дивними вченими, то завдання здається значно простішим.

5. «Бруклін 9-9» (Brooklyn Nine-Nine, 2013-…)

Скільки ви вже бачили різних серіалів про служителів закону? Поліція, детективи, морська поліція, судді, агенти та таємні агенти тощо. Проте, цей серіал дещо відрізняється від усіх інших. Він зосереджений не на злочинцях і не на злочинах. Центральна тема — це характери персонажів, працівників відділку поліції, та їх відносини одне між одним. Це легка комедія, яка навіть поліційні розслідування перетворює в кумедні ситуації. Тож, якщо хочеться відволіктися і посміятися — серіал досі продовжує фільмування.

6. «Як я зустрів вашу маму» (How I Met Your Mother, 2005-2014)

Що може захопити увагу сильніше, ніж велика історія кохання? Правильно, велика історія кохання у Нью-Йорку. В цьому серіалі для того, щоби відволіктися, є все що потрібно. Тед — великий романтик, який протягом всього серіалу не втрачає надії на щасливий кінець історії. Барні — кумедний та цинічний одинак, який змушує сміятися не тільки над його жартами, але й над ним. Робін — кар’єристка, яка приїхала в Нью-Йорк з Канади та прижилася в цьому великому місті. Ну і, звісно, Маршал та Лілі — традиційна пара, якій судилося бути разом, не зважаючи на всякі там драми навколо них. Купа смішних ситуацій, романтичних вчинків та історій про дружбу — все це тримає увагу до останньої серії. Навіть, коли передивляєшся серіал по шостому колу.

7. «Спільнота» (Community, 2009-2015)

Семеро головних героїв знайомляться в одному коледжі, в який всі вони потрапили не через правильні життєві рішення. Це муніципальний коледж для дорослих. Навчальний заклад має сумнівну репутацію, а його декан — не зовсім адекватний. Аутсайдери потрапили сюди з різних причин: хтось втратив ліцензію адвоката, хтось через махінації з дипломами, хтось — тому що витратив молодість на виховання дітей і не мав часу здобути вищу освіту. Та тепер вони разом і мають, що б не сталося, отримати диплом.

Якщо в житті й так вистачає стресу, а витрачати час на драми та бойовики не хочеться — обирайте якийсь з цих серіалів, щоби отримати порцію гумору та легких історій. Вони допоможуть відволіктися від буденності та відновити життєві сили.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: