Справа Новака: НАБУ у Львові повідомило про підозру іноземцю

набу

Національне антикорупційне бюро України повідомляє, що одному з представників злочинної групи на чолі з колишнім в.о. голови «Укравтодору» Славоміром Новаком оголосили про підозру у Львові.

«Львів. Тривають слідчі дії в межах спільного розслідування НАБУ та Центрального антикорупційного бюро Польщі діяльності злочинної організації в сфері дорожнього господарства. Детективи повідомили про підозру одному з ймовірно причетних до вчинення злочину осіб»

Нагадаємо, НАБУ спільно з польськими колегами встановило, що посадові особи «Укравтодору» створили злочинну організацію, діяльність якої була спрямована на розкрадання коштів міжнародних організацій, які виділяли гроші для ремонту доріг в Україні.

«Розслідувалося кримінальне провадження щодо посадових осіб «Укравтодору». Було встановлено, що рядом осіб було створено злочинну організацію, діяльність якої була спрямована на розкрадання коштів міжнародних організацій, які виділяли кошти для ремонту доріг в Україні Паралельно з цим процесом приблизно таке ж саме розслідування відбувалось і в Польщі. У листопаді 2019 року була створена міжнародна спільна слідча група», – розповів голова НАБУ Артем Ситник. За його словами, зараз на території України – Києві, Львові – та на території Польщі проводяться більше 50 обшуків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: