Тестування вакцини від COVID-19 на людях дає обнадійливі результати у Британії

chto-takoe-vakcina-maincover-1471625471.jpg-700x400
Фото ілюстративне, взяте з вільних джерел

Потенційна вакцина проти коронавірусу, розроблена спеціалістами Оксфордського університету у Великій Британії, видається безпечною й тренує імунну систему.Про це свідчать клінічні випробування, в яких взяли участь орієнтовно 1077 людей, пише ВВС. Ін’єкція призвела до того, що в організмах вироблялися антитіла і лейкоцити, здатні боротися з коронавірусів.

Потенційна вакцина проти коронавірусу, розроблена спеціалістами Оксфордського університету у Великій Британії, видається безпечною й тренує імунну систему.
Про це свідчать клінічні випробування, в яких взяли участь орієнтовно 1077 людей, пише ВВС. Ін’єкція призвела до того, що в організмах вироблялися антитіла і лейкоцити, здатні боротися з коронавірусів.

Результати випробувань досить промовисті, однак ще занадто рано знати, чи достатньо цього, щоб забезпечити захист від коронавірусу. Наразі проводяться більш масштабні випробування. Як ми повідомляли раніше, на жовтень 2020 року вчені планують залучити 6000 людей для наступного етапу розробки.

Команда науковців сподівається, що вакцину від коронавірусу вдасться знайти та розповсюдити по всьому світу на початку 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: