У Львові затвердили перелік проєктів державно-приватного партнерства

IMG_4684

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив перелік проектів, які можуть розглядатись для реалізації на умовах державно-приватного партнерства.

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив перелік проєктів, які можуть розглядатись для реалізації на умовах державно-приватного партнерства.

«Загалом йдеться про 11 проєктів, перелік, звісно, не є виключним, може поповнюватись та коригуватись. Прийняття такого рішення дозволить нам відкрити шлях до співпраці державного агентства з реалізації проєктів державно-приватного партнерства. По кожному проєкту буде розроблений свій план-графік робіт, підготовлені документи, техніко-економічні обґрунтування, концептуальні записки, які будуть вже у подальшому розглядатись різними виконавчими органами і міською радою. Відповідно до останніх змін до закону про державно-приватне партнерство, саме приватний партнер може ініціювати проєкти державного партнерства. Я очікую, що ми отримаємо пропозиції та ідеї від приватного сектора, які саме проєкти можна вносити», - пояснив Сергій Кіраль.

За його словами, наразі йдеться про проєкти, які вже тривалий час напрацьовуються у мерії.

«Жоден із цих проєктів не є новим, давно вже опрацьовуються у структурах міської ради, зокрема управлінні інвестицій. Я хотів би наголосити, що перелік не є виключним, його можна сприймати як певний дороговказ. В нас є в тих чи інших сферах такі потреби, а вже яким чином ми фіналізуємо, яким саме буде цей проєкт, його юридична та фінансова модель, що саме буде об'єктом інвестування. На всі ці питання дадуть відповідь техніко-економічне обґрунтування, яке ми хочемо підготувати спільно з державним агентством», - розповів Сергій Кіраль.

«Ми очікуємо пропозиції та ідеї, аби зробити цей перелік якомога ширшим. Він на довготривалу перспективу. Доповнення до нього ми зможемо виносити на виконком. Нам потрібно дати цьому потужне промо. Треба звернутись до громадськості, що ми базово затвердили, але ми хочемо реалізувати більше проєктів. Подавайте свої ідеї та думки», - додав міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: