Львівську вулицю Пилипа Орлика ремонтуватимуть за 74 мільйони

IMG_8670-696x464

У четвер, 23 липня, вулицю Пилипи Орлика, що у Львові, розпочнуть ремонтувати. Реконструкцію здійснюють задля розширення проїзної частини, крім цього дорога вже давно вимагає оновлень.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Проєктом реконструкції вулиці Пилипа Орлика передбачено розширення проїзної частини з влаштуванням нового асфальтобетонного покриття з однією смугою для руху в кожному напрямку, влаштування тротуарів та велосипедної інфраструктури (велосмуг та велопереїздів), облаштування паркувальних місць для автомобілів вздовж вулиці, облаштування зупинки громадського транспорту, влаштування сміттєвого майданчика, та влаштування підпірної стінки поблизу лікарні. Також підрядник проведе реконструкцію водопровідних та каналізаційних мереж, зовнішнього освітлення та мереж електропостачання.

Після ремонту вулиця стане доступною для маломобільних груп населення. Буде встановлено нові опори освітлення, антипаркувальні стовпці та велостійки то

Зазначається, що вартість послуг із ремонту дороги становить 74 мільйони 900 тисяч гривень, а роботи виконуватиме ТзОВ «Онур» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

Важливо, що від четверга, 23 липня, перекриють рух для транспорту на відрізку ід вул. Миколайчука до вул. Віри, Надії, Любові.

Нагадаємо, ремонт вулиці Пилипа Орлика анонсували у травні 2020 року.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: