СБУ кваліфікувала захоплення заручників в Луцьку як теракт

терор

Заручників утримують вже вісім годин. Служба безпеки України кваліфікувала захоплення заручників в Луцьку як терористичний акт. СБУ розпочала кримінальне провадження.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

За словами голови СБУ Івана Баканова, на місці події працюють співробітники Антитерористичного центру при СБУ.

«Ситуація вимагає злагоджених дій усіх правоохоронних структур, ми перебуваємо в постійному контакті. Ці процеси, як правило, непублічні і на всі питання суспільства ми зможемо відповісти після того, як всі заручники будуть у повній безпеці. Робимо для цього все можливе», - заявив він.

Відзначимо, сьогодні вранці в Луцьку чоловік захопив маршрутний автобус з пасажирами. У терориста з собою вибухівка і зброя.

Також заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що чоловік, який утримує в заручниках людей у Луцьку, дозволив поліції передати їм воду.

За словами міністра МВС, відповідні служби спілкувалися з дружиною, родичами, друзями терориста. «Тут працюють фахівці. Ми тут для того, щоб приймати оціночні політичні рішення», – сказав Аваков.

Міністр внутрішніх справ також звернув увагу на те, що у терориста є смартфон, тож він може чути і бачити всі коментарі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: