У Луцьку чоловік захопив у заручники пасажирів автобуса (фото, відео)

photo_2020-07-21_10-44-53

Поліція впевнена, що чоловік, який захопив автобус, озброєний.

Сьогодні вранці надійшло повідомлення на лінію 102 про те, що у центрі Луцька чоловік захопив автобус із близько 20 заручниками, при собі має вибухівку та зброю.

За попередніми даними, у захопленому автобусі в Луцьку перебуває 20 заручників. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Волинській області.

Про захоплення автобуса із заручниками стало відомо зі звернення на гарячу лінію.

«Він (нападник, - ред.) говорив про якісь вимоги, говорив через соцмережі. Ми зараз моніторимо соцмережі. Поки що така інформація. Що в нього при собі, поки не відомо, але те, що він озброєний, - це точно», - йдеться в повідомленні.

Наразі відомо, що чоловік висунув правоохоронцям свої умови. З ним ведуться перемовини. Із захопником зв'язуються телефоном. Як встановили у поліції на своїй сторінці у соцмережах чоловік постійно пише про дослівно: «Невдоволення системою в Україні».

За словами керівника місцевої поліції, чоловік опублікував у соцмережах пост з невдоволенням системою, уточнених вимог та претензій зловмисник не висуває. Поліціянти ведуть перемовини та намагаються обмежити доступ цивільних у центральну частину міста.

До мешканців та гостей міста звертаються з проханням поставитись із розумінням та заради власної безпеки не йти та не їхати у центр Луцька.

Близько 10:10 у центрі пролунала автоматна черга.

На склі автобуса видно сліди від куль.

Нагадаємо, в області введено оперативний план «Заручник». Територію центру міста перекрито з метою забезпечення безпеки громадян. На місці працюють усі служби поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: