У Львові затримали організатора міжнародної банди

затримання5

Ще одного організатора та 4-х учасників банди затримали у липні 2011 року. Вони вже відбувають покарання у місцях позбавлення волі.

Другого лідера угруповання, який втік за межі України, правоохоронці оголосили у міжнародний розшук. Сьогодні, 21 липня, його затримали та доставили до суду для обрання запобіжного заходу, - повідомляють у Департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Оперативники отримали інформацію, що один із лідерів банди, члени якої «спеціалізувалися» на озброєних розбійних нападах на будинки громадян, перебуває на території Львова. У  2011 році одного з організаторів та чотирьох членів цієї банди затримали правоохоронці, в 2012 кримінальне провадження направили до суду, а вже у 2016 році зловмисники були засудженні до позбавлення волі  - від 10 до 11 років.

Другий організатор цієї банди, з метою уникнення покарання, втік за межі України. Згодом чоловіка оголосили у міжнародний розшук

21 липня затримали  втікача. Його доставлено до Галицького районного суду м. Львова для обрання запобіжного заходу.

Затриманий лідерів озброєної банди, який упродовж дев’яти років переховувався від слідства, буде відповідати за злочини, скоєні майже 10 років тому.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15-ти років.

Департамент стратегічних розслідувань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: