З'явилось відео, як поліцейський підходить до автобусу з заручниками

вода5

В мережі з'явилось відео, як один з поліцейських йде до автобусу з заручниками у Луцьку, аби передати їм воду.

«Перший заступник Голови Національної поліції Євген Коваль йде на переговори з Максимом Кривошей.

У лівій руці він несе воду для заручників криве провели вже 10 годин без води, і одночасно веде переговори з людиною позбавивши їх волі», - йдеться у дописі Геращенка.

Нагадаємо, у Луцьку трапилась резонансна ситуація — водій міжміського транспорту «Берестечко-Краснилівка» взяв у заручники пасажирів, у салоні пролунали постріли.

Про захоплення автобуса із заручниками стало відомо зі звернення на гарячу лінію. «Він (нападник, – ред.) говорив про якісь вимоги, говорив через соцмережі. Ми зараз моніторимо соцмережі. Поки що така інформація. Що в нього при собі, поки не відомо, але те, що він озброєний, – це точно», – йдеться в повідомленні.

Чоловік висунув правоохоронцям свої умови. З ним ведуться перемовини. Із захопником зв’язуються телефоном. Також відомо, що є контакт з людиною, яка захопила людей. «Ми з нею розмовляємо, переговори тривають. З його слів, люди перебувають у нормальному стані. Надіємося, зможемо вирішити ситуацію так ми інакше», – зауважив  Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Посадовець попросив журналістів бути максимально обережними з дописами. За словами міністра МВС, відповідні служби спілкувалися з дружиною, родичами, друзями терориста. «Тут працюють фахівці. Ми тут для того, щоб приймати оціночні політичні рішення», – сказав Аваков. «Є порозуміння», – додав Арсен Аваков. Міністр внутрішніх справ також звернув увагу на те, що у терориста є смартфон, тож він може чути і бачити всі коментарі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: