Заручники у Луцьку: відомі нові деталі

medium

У Луцьку трапилась резонансна ситуація — водій міжміського транспорту  «Берестечко-Краснилівка» взяв у заручники пасажирів, у салоні пролунали вистріли.

Журналісти місцевого видання «Перший» поговорили з однією з та з самим чоловіком, який називає себе Максим Плохой. Той спілкується чистою українською мовою, помітно нервує. Під час розмови він погрожував підірвати автобус, якщо поліція буде брати автобус штурмом.

У розмові з журналістами чоловік зазначив, що в захопленому ним автобусі перебувають діти й вагітні жінки: «Людей багато, повний автобус, є діти, є вагітні. Як вони себе почувають — це вже наше. Це вже нехай держава піклується. Вона ж дбає про людей».

Окрім цього,  «Максим Поганий» (за деякою інформацією це псевдонім, а справжнє його ім’я — Максим Кривош) сам телефонує родичам заручників, щоб ті зв'язалися з журналістами й передали його вимоги. Свій дзвінок чоловікові заручниці загарбник почав зі слів: «Я перепрошую, що твоя дружина з сином зараз тут виявилися».

Як повідомило «Слідство.Інфо» з посиланням на джерела, чоловіку 44 роки, він проживає в Луцьку. Народився він у селищі Гай Оренбузької області (Росія). Повідомляють, що він родом із Луцька, виріс на вулиці Дружби народів. Батько працював чи досі працює у політесі, а мама загинула в ДТП на Світязі. Також у нього в Луцьку проживає брат. Прописаний він офіційно в Дубно, оскільки він там наче одружився.

Відповідно до документа, який є у розпорядженні «Слідства.Інфо», у листопаді 2005 року Максима Кривоша засудили до 8,5 років за ґратами з конфіскацією майна. Статті, за якими Кривош отримав покарання, стосуються незаконних зберігання та поводження зі зброєю, а також бандитизму та вимагання, що завдало майнової шкоди в особливо великих розмірах, або було вчинене організованою групою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: