Після тривалої перерви, у Львівському органному залі знову залунає музика

organnyj-zal
Львівський органний зал презентує програму офлайн

Уже цієї середи, 22 липня, Львівський органний зал відчиняє свої двері для поціновувачів музики та вистав. Відтепер — у форматі офлайн.

Левову частку літнього репертуару становлять органні концерти неперевершених Надії Величко та Олени Мацелюх. Талановиті органістки продемонструють усі можливості органа та подарують неповторну атмосферу.

«Коли скучив за справжнім...Коли стоїш на роздоріжжі...Коли прагнеш відчути життя - довіряй класиці. Рафінована музика, елегантне виконання та живий звук. 25 липня твори Шопена, Шуберта та Рахманінова наповнять новими сенсами ваше життя. Львівський піаніст Ігор Петрица запрошує на свій речиталь в Органний зал», - йдеться в повідомленні.

Українська музика у вишуканому камерному звучанні фортепіанного дуету! Бентежні та вільні гуцульські мотиви Кос-Анатольського та Станковича, аванґардність Губаренка, фантазійність Шукайло, романтична вишуканість Людкевича, аристократичність Якименка - найцікавіші зразки української музики у виконанні Світлани Позднишевої та Ольги Стрілецької чекатимуть вас 9 серпня.

Чудове виконання органної музики не відпускатиме вас, щонайменше, до кінця літа. Останній день літнього сезону (30 серпня) подарує Джазові обробки і не тільки легендарного  львів’янина Мирослава Скорика у виконанні дуету чарівних піаністок Світлани Позднишевої та Ольги Стрілецької.

А також ставайте патроном чи патронкинею Львівського Органного залу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: