Внаслідок ДТП біля Стрия загинули 2 водії

image

21 липня в селі Угерсько Стрийського району на трасі «Київ-Чоп» відбулося зіткнення автомобілів «Infiniti» та «Peugeot».

Про це інформує пресслужба ДСНС Львівщини.

На місце події було негайно направлено пожежно-рятувальне відділення 8-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Стрий.

Внаслідок ДТП загинули 2 водії автомобілів, а пасажира автомобіля «Peugeot» жінку, 1974 року народження, із травмами середнього ступеня важкості госпіталізовано в Стрийську центральну районну лікарню.

Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою шансового інструменту проводились роботи по деблокуванню загиблого з автомобіля.

У Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА зазначили, що о 12:50 год. на стаціонарному посту «Плай» у селі Добряни Стрийського району, на автодорозі сполученням Київ – Чоп, нарядом поліції УПП у Львівській області здійснювалась зупинка автомобіля Infinity G35 coupe під керуванням громадянина Іорданії, який не виконав вимогу зупинки та продовжував збільшувати швидкість руху в напрямку м. Львів.

Внаслідок ДТП водій автомобіля Infinity і водій автомобіля Peugeot загинули на місці пригоди. Пасажир автомобіля Peugeot, мешканка с. Підбірці Пустомитівського району 1974 року народження, госпіталізована у Стрийську ЦРЛ з діагнозом: ЗЧМТ, cтрус головного мозку, забій грудної клітки, забій верхніх кінцівок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: