Старк та його друзі: 7 вихованців ЛПК «Лев» шукають новий дім (фото)

старк

Семеро новоприбулих на ЛПК «Лев» собак шукають дім.

«Як багато непростих собачих доль було, і як багато ще, на жаль, буде, допоки щось кардинально не зміниться у відносинах людей і тварин загалом. Ось 7 новеньких. Ми докладемо зусиль, щоб їм вдалося знайти себе у цьому світі», - інформують у ЛПК «ЛЕВ».

ТЕРІ, 1 рік. Місце відлову: вул. В. Великого. Зовсім маленька і зовсім молоденька дівчинка, а погляд - дорослий і втомлений. Лагідна, чуйна, хоче мати друзів, заглядає в обличчя людям.

СТАРК, 6 років. Місце відлову: вул. Януша. Легкий, приємний, хороший хлопчик. Приїхав на ревакцинацію. Вміє давати лапу, гуляє на повідку і взагалі - улюбленець дамочок.

ОЛДІ, 10 років. Місце відлову: вул. Б. Хмельницького. Тихий, спокійний дядечко. Купаючись, зізнався нам, що в нього в житті ще такого ніколи не було - ніхто не чистив вушка і не напінював його шампунем.

ДЖУЛЯ, 4 роки. Місце відлову: вул. Куліша. У неї померла господиня, а родичам вона стала непотрібною. (Поговоріть зі своїми близькими про такі ситуації. Їх не повинно бути)

НЕМО, 5 місяців. Місце відлову: вул. Б. Хмельницького. Після ДТП. Ходити буде і радіти життю теж. Поставимо на ніжки, виховаємо - і буде для когось найкращим на світі синочком.

ГЕЛЛЕРТ, 11 років. Місце відлову: вул. Пекарська. Старенький, з букетом вікових хвороб і чудовим характером. Ніжний, делікатний, вихований - мабуть, був домашнім. І невідомо чому опинився на вулиці.

ВЕНЬДІ, 1 рік. Місце відлову: вул. Б. Хмельницького. Жвава, дзвінка, чудова дівчинка. Худюща. З часом набере вагу, стане впевненішою в собі - буде схожою на принцесу. Має темперамент і зовнішність лайки.

фото: Ірина Шелест

  • ЛКП «Лев»
  • вул. Промислова, 56
  • 068 5354545

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: