Відійшов у вічність отець Михайло Онацько

2-10

На 69-му році життя помер священник Михайло Онацько, працівник парафії церкви св. Анни у Львові.

Про це повідомили на сайті храму св. Анни.

Владика Степан Сус так відгукнувся про отця.

«Дорогий отче… Хочу просто сказати Вам дякую за все! Своєю добротою та увагою Ви привели до Церкви багатьох людей, а серед них і мене. Церква для Вас як душпастиря, випробуваного часами переслідувань УГКЦ та різними іншими викликами, була всім! Ваше тепло та увага зігрівають багато сердець, а пам'ять про Вас спонукатиме усіх нас бути відповідальними за дар віри та майбутнє і теперішнє Церкви», - написав він.

Він розповів, що з перших днів, коли ви мене малим хлопцем запросили прислуговувати біля Вас під час Святої Літургії у парафії святого Миколая села Чишок.

«Для мене та й багатьох інших це був перший відповідальний досвід довір’я. Ви нам довірили ключі від церкви, кадило, свічки, ви подбали про перші дальматики, наш церковний одяг, щоб ми пристойно виглядали. Для нас малих це було щось дуже важливе! Ви завжди хотіли, щоб все було охайно і все було на своєму місці. Для Бога Ви віддавали найкраще і нас вчили так само робити», - поділився Владика.

Мешканці села Чишок, Винничок, парафіянами церкви святої Анни міста Львова, міста Ковентрі та інших міст, де був душпастирем отець Михайло щиро моляться за щасливу вічність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: