МАУ скасувала частину запланованих на серпень рейсів

мау

МАУ оприлюднив уточнений графік польотів до 15 серпня.

Про це повідомили в пресслужбі перевізника.

Зазначається, що у зв’язку з тим, що Євросоюз продовжив заборону на вільний перетин кордону Шенгенської зони ще на два тижні для третіх країн, у тому числі для України.

Відзначається, що в серпні МАУ планує запустити новий напрямок Київ – Неаполь. При цьому на період до 15 серпня повністю скасовують рейси за напрямками Ларнака, Берлін, Тбілісі, Прага, Відень, Кишинів. Внутрішні рейси здійснюватимуться за напрямками Одеса, Херсон, Львів.

«До Херсона можна буде дістатися в середу, п’ятницю та неділю, а повернутися до Києва – в понеділок, четвер і суботу. Дістатися з Києва до Одеси можна буде кожен понеділок, середу, п’ятницю та неділю. Київ-Львів-Київ буде виконуватися в серпні, починаючи з 21.08, за розкладом Київ – Львів у п’ятницю і Львів – Київ у неділю», – йдеться в повідомленні.

Міжнародні рейси МАУ планує здійснювати за наступними напрямками: Київ-Амстердам, Київ – Лондон, Київ – Париж, Київ – Торонто, Київ – Ніцца, Київ – Афіни, Київ – Дубай, Київ – Стамбул, Одеса – Стамбул, Київ – Вільнюс, Київ – Тель-Авів, Одеса – Тель-Авів, Київ – Рим, Київ – Мілан, Київ – Неаполь, Київ – Франкфурт, Київ – Мюнхен, Київ – Баку, Київ – Єреван, Київ – Мадрид, Київ – Барселона. По одній частоті на тиждень зменшиться кількість вильотів за маршрутами: Київ – Ніцца – оборотний рейс щосуботи; Київ – Рим – оборотний рейс щосуботи; Київ – Мілан – оборотний рейс щотижня; Київ – Неаполь – оборотний рейс щосуботи; Київ – Мюнхен – оборотний рейс щотижня по понеділках; Київ – Мадрид – щотижня оборотний рейс по п’ятницях; Київ – Барселона – оборотний рейс в суботу.

Нагадаємо, що МАУ зменшила розміри і вагу ручної поклажі на рейсах до деяких країн через вимоги влади цих держав.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: