У Львові за 730 тисяч демонтують димову трубу

IMG_5139

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив  виділення коштів з резервного фонду міського бюджету Львова на демонтаж димової труби.

Зокрема, Личаківській районній адміністрації виділено кошти в сумі 730 тисяч 159 грн для проведення невідкладних робіт з демонтажу аварійної цегляної димової труби на вул. Б. Хмельницького, 106.

Виконком також погодив внесення змін до міського бюджету.

«Передбачено збільшення обсягу міського бюджету за рахунок субвенцій з державного бюджету на суму 3 млн грн для будівництва корпусу ігрових видів спорту на вул. Кавалерідзе, 15 та спеціалізованого майданчика для занять спортивними іграми.

За пропозиціями головних розпорядників коштів, пропонується збільшити видатки управлінню охорони здоров’я на суму 1,5 млн грн на утримання комунальної лікарні № 7, за рахунок міжбюджетних трансфертів.

Пропонується перерозподілити кошти управлінню транспорту. А саме збільшити не розподілені видатки бюджету розвитку в сумі 5 млн грн, за рахунок економії коштів по пільговому перевезенню міським транспортом.

І останнє — перерозподілити видатки департаменту економічного розвитку, а саме збільшити видатки бюджету розвитку на суму 500 тис грн для реконструкції житлового будинку на вул. Величковського, 2, за рахунок зменшення видатків на Програму реалізації грантових проєктів за рахунок коштів Європейського союзу», - розповів директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: